השתתפות בפסטיבלים במהלך השנים
השתתפות בפסטיבלים המובילים בארץ בתחום הבמה
פסטיבל ישראל 2019 - "עוד יש לי חלום"
מייצג ייחודי שעלה במסגרת פסטיבל ישראל בירושלים – חמישה-עשר בני נוער מאתגרים את הקודים ההתנהגותיים שנהוגים במרחב התיאטרון. בליווי היוצרת והאמנית עלית קרייז, הם מבקשים למקם את עצמם על התפר העדין שבין הרצון לחוות חוויה רגשית, במפגש עם אמנות חיה באולם התיאטרון לבין הקוד ההתנהגותי המאופק והשיח האינטלקטואלי שמתקיימים בפואיה וברחבת התיאטרון – זו הפעם הראשונה שבה לקחו חלק בני נוער במסגרת פסטיבל ישראל מזה 48 שנות הפסטיבל.
פסטיבל עכו 2019 - "קירות מדברים"
במרחק שעתיים נסיעה ממרכז הארץ סמוך ל”גדר” חיים ילדים ובני נוער אשר חווים את גיל ההתבגרות במלוא העוצמה ומתמודדים עם השאלות סביב דימוי עצמי, אהבות וזהות, רק שהבדל אחד ומהותי מבדיל בינם לבין שאר בני גילם המשפיע על עיצוב חייהם בכל מובן אפשרי מהרגע בו נולדו. מוזמנים לצפות ולחוות יצירה מקורית אשר באה לתת ביטוי לחייהם וחלומותיהם של ילדי העוטף. כתיבה: נועם ציפורי ונטע ישצ’ין, בימוי: נועם ציפורי וגילי בכר משתתפים: תלמידי בימת הנוער כפר סבא ובני נוער מקיבוץ כרם שלום שבעוטף עזה.
פסטיבל בת ים לתיאטרון רחוב הבינלאומי 2017 - "הבאים הברוכים"
הבאים הברוכים – החבורה הצעירה של הבאים הברוכים הינה אולי קבוצת תיאטרון הרחוב הצעירה בתבל. “הבאים הברוכים” מקיימים טקסים ייחודיים למען הקהילה ויעטרו בכבוד ובמדליות את האזרח הוותיק, הסבתא המצטיינת והמשפחה הנפלאה. המופע עלה במסגרת הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון רחוב בבת ים – בימוי: גילי בכר
פסטיבל עכו 2016 - "המבול"
השנה 2026, שמונה בני נוער לפני גיוס מגיעים למיונים בבקו”ם. מה שהם לא יודעים כי מטרת המיונים היא בעצם, איתור הזוג שייצג את מדינת ישראל בפרויקט סודי להצלת האנושות, פרויקט המבול, מי זה יהיה אתם תחליטו ?
בימוי וכתיבה: ניר ארז. משחק וכתיבה: נועם אימבר, רוני מור, שקד נוי, מיה עיברין, סאני שידלו, תום קרושינסקי, פלג ראב, יואב רוזנברג, ותום הופמן
פסטיבל טנגו כפר סבא - 2013
כ-50 מתלמידי בימת הנוער בית הספר למשחק יצרו סצינות מחיי היום היום של העיר כפר סבא שחגגה יום הולדת 110 כמו פעם – בשירה ובריקודים, ובעיצוב ואווירה שהחזירו את המבלים לימים של פעם. למשך כמה שעות הזמן עצר ושער אל ההיסטוריה של העיר נפתח. ברחוב הוצבו עשרות מיצגים, שחקן בדמותו של הסנדלר של פעם ישב בצריף המקורי וריכל עם העוברים והשבים על אישי הציבור של שנות ה-30. סביב מגדל הקידוח עבדו הפועלים משנות ה-60 ופרדסנים משנות ה-30 קטפו תפוזים טריים. ושומרי החאן העותומאנים עמדו על משמרתם.
פסטיבל עכו 2013 - "מגדלור"
מחזה אמוציונלי המתאר באופן מסוגנן את בני הנוער השוקעים אל המקום החשוך, האפל כתוצאה מנטילת חומרים מסוכנים. קבוצת נערים בשבט צופים מתכוננים לאירוע, הכסף נגנב ואחת הנערות נעלמת. הנערים מוצאים אותה מסוממת, מי גנב את הכסף ? מה בדיוק עובר על הנערה ? המחזה משלב מספר סיפורים של נערים ששקעו אל הלא נודע – אל הסמים. כתיבה ובימוי – אילת מנסיני.
פסטיבל הנוער בבת ים 2011 - "הצגת ילדים"
חבורת נערים רגילה בישוב קהילתי רגיל מתמודדים עם שני כוחות מאד חזקים: השעמום והאהבה.מאבק שמביא אותם לשאלות כמו האם להיות חלק מהזרם או לשחות נגדו? ייחודיות או איחוד? לשלוט או להיות תחת שליטה? שאלות נצחיות שתשובותיהן מתבטאות באהבה, מיניות ולחץ חברתי, אלה רק חלק קטן מהחלטות היומיום איתן חבורת הנערים ישחקו משחק מאד מסוכן שהסוף שלו ידוע מראש…סוף כל כך שונה מהסוף של הצגות הילדים. כתיבה ובימוי: גור קורן
פסטיבל עכו 2009 - "לחיי המתים"
לחיי המתים עלתה בפסטיבל עכו בשנת 2009 בבימויה של יערה פרח.
לכולנו המוות הינו מושג. זהו שלב הצופן בתוכו נסתרות, ורק מי שנמצא שם יודע האם יש חיים אחרי המוות או לא, האם הוא סוף או פתח לדבר חדש, חיי המתים הינו מופע רחוב ססגוני המאפשר הצצה נדירה אל המתרחש מן העבר השני.
פסטיבל עכו 2005 - "מומו" ו "תלויים"
זו הייתה הפעם הראשונה בה לקחה חלק חבורת בני נוער בפסטיבל עכו וזאת הייתה הצלחה אדירה שפתחה את הדלת לקבוצות נוער נוספות לקחת חלק בפסטיבל מאז ועד היום. בימת הנוער כפר סבא הופיע עם שתי הצגות במרחב הציבורי באותה שנה “מומו” בבימוי של שלומי גולן וטליה ספרא מאת מיכאל אנדה ובנוסף הופיע בימת הנוער באותו הפסטיבל עם ההצגה “תלויים” מאת ובבימויו של רונן סדיס.